Är det jag som åker?

Avskedsmiddagen:)

Jag kan inte förstå att det faktiskt är jag som ska åka. Det är min tur att ta sig ut i livet och uppleva något, förhoppningsvis, minnesvärt och extraordinarily. Det är med hopp av att växa som människa, knyta nya kontakter, uppleva en ny kultur och träffa nya människor som jag åker härifrån, hemifrån mitt kära Göteborg.

Jag tror man någon gång i livet behöver komma bort, få se saker utifrån andra perspektiv för att längta och inse att det man har hemma är värt mycket. Jag har redan insett att mina vänner här hemma betyder otroligt mycket för mig och att man ibland tar dem förgivit. För visst kommer jag sitta i Australien den första tiden och undra var alla mina vänner är och hur man ofta, som sagt, tar saker för givet, och något som är sant är att vänner inte växer på träd.

Fastän att man har underbara vänner och familj och kärlek så är man på något sätt alltid ensam, det finns aldrig några garantier och det är därför jag tycker det är så viktigt att vara stark i sig själv och tro på sig själv i alla lägen, hur ska du annars finna kärlek och hur ska andra tro på dig om du inte själv gör det?

Jag vill med detta inlägg förmedla att man måste chansa och våga i livet, även om det aldrig finns några garantier för hur det kommer bli. Men om man aldrig vågar sikta högt kan man heller aldrig växa som person. Jag vill också säga tack till alla de som närvarade på min avskedsmiddag och ta nu hand om er och gör galna och roliga saker även utan mig;) Puss på er<3

Maddisen o jag<3


Muppen och Luppens byggfirma!!

Sedan en tid tillbaka har Madeleine, min bästa tjejkompis kallat mig för muppiluppen. Vad är då en muppilupp? Ja, en mupp är väl en tokig, fjantig och flummig person. Jag tror egentligen att det är madde som är muppen, så fick jag bli muppiluppen, låter bra sådär.

Förra somaren, om jag minns rätt, så var det dags att tjäna ihop lite pengar. Vi bestämde oss för att börja måla staket.....firman är förtillfället nerlagd men om intresset för Muppen och luppens byggfirma drar igång så är vi hos er på nolltid.


Här är Madeleine, alltså muppen!!


Och här har vi mig, Muppiluppen


Oj, oj, oj!! Riktigt muppjobb. hej o hå


Muppen och Luppens byggfirma helt enkelt:)

Göteborg ÄR en liten stad!!

I fredags var jag på middag hos min kompis som nyligen fyllt 19 år och en väldigt komisk sak skedde.
Min tjejkompis X kom till middagen och berättade att det hade hänt en rolig grej när hon var på väg till middagen. Hon hade suttit bredvid en kille på bussen som plötsligt utbrast: "förlåt men jag måste verkligen säga att du är otroligt vacker" Min kompis svarade: "åh, tack, gud vad snällt".
Senare på kvällen kom tjejen som hade middagens killkompis. Han kom in i rummet och X tittade genast på mig och viskade "det var han".
Jag kunde inte sluta skratta, det är bara sådant som inte händer. Jo, tydligen i Göteborg!!
Ingen sa något om det men vi hade berättat för hon som hade middagen. Jag, tjejen som hade middagen och han och hans kompis stod på balkongen och snackade. Vi snackade om tjejer och killar och han sade "jag tycker att det är så tråkigt med den svenska fegheten. Varför ska man inte kunna säga vad man vill. Idag sade jag till en tjej "jag tycker du är så himla vacker." uppskattas inte det?
Jag hoppas ingen tar illa upp för att jag skrivit om detta, det är ju bara väldigt kompis. Jag tycker i alla fall att det var väldigt modigt och det visar BARA på självsäkerhet att säga sådant och dessutom gör man någon glad.
Killar och tjejer!! Våga mer, säg vad ni tycker. Och om du skulle få en sne blick så är personen antingen osäker eller ett as helt enkelt. Ge varandra komplimanger och våga ta emot dem.
Puss på er

RSS 2.0